Schiphol blijft natuurlijk een van de prettigste vliegvelden om wat tijd door te brengen, zeker nu in de vernieuwde KLM Crown Lounge restaurant Blue is geopend, met een signatuur menu van sterrenchef Joris Bijdendijk.

Een beter idee dan dit is er waarschijnlijk niet ter voorbereiding op een lange vlucht én om meteen in een opperbeste reisstemming te komen. KLM heeft de Crown Lounge vernieuwd en er het nieuwe restaurant Blue in gevestigd. Aan alles wordt voor je gedacht, daarom krijg je bij binnenkomst een persoonlijke host, die je vertrektijd voor je in de gaten houdt en zorgt dat je ontbijt, lunch of diner binnen de beschikbare tijd wordt geserveerd. 

Het menu, dat is samengesteld door sterrenchef Joris Bijdendijk (RIJKS) onder leiding van chef Jack Luteijn, kenmerkt zich door hoogtepunten van het seizoen, zoals bijvoorbeeld Oosterscheldekreeft, witte asperges en Bergse ansjovis. De gerechten worden aangevuld met een wijnkaart van jong Nederlands talent, maître sommelier Terence Schenk. 

Article continues after the ad

De lounge is exclusief toegankelijk voor KLM of Skyteam reizigers (gratis met o.a. Business Class ticket, of met toeslag voor reguliere tickethouders).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in