Net als in de film op de scooter over Sicilië, dat wil je! Niet tijdens de bloedhete zomers op het eiland (we waarschuwen maar even), maar wat is het heerlijk in het voor- of najaar...

Natuurlijk kun je gewoon een Vespa huren op Sicilië, maar als je de weg niet kent, mis je misschien wel de helft van de pret. Deze 5 organisaties organiseren tours. Met of zonder gids.

thevespatrip.com

Onderdeel van de Belgische reisorganisatie Route du Soleil, gespecialiseerd in originele en avontuurlijke reizen. Scootertrips kun je maken door Toscane, Sicilië of langs de Amalfische kust. Vanaf 75 euro voor een dag- en 490 euro voor een 3-daagse trip, 5 dagen kost 599 euro.

Article continues after the ad

scootertourpalermo.com

Kies een van de drie uur durende scootertrips en rijd achter een gids aan, langs de historische plekken in Palermo en langs de mooiste stranden of boek de Palermo by Night-tour.

trapanivespatour.it

Organiseert diverse tours door Trapani en omgeving.

personalguidesicily.com

Hier kun je een wandeltour door Palermo boeken, een Fiat 500 huren, een paardentocht maken of een wijntour plannen. Maar natuurlijk ook een Vespa huren.

 

Het artikel 'Sicilië per Vespa' stond in het Nouveau nummer 6 van dit jaar. Dit nummer kun je nabestellen.

Bestel Nouveau online

Koop Nouveau in de winkel of bestel 'm hier.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in