Villa Domina, Corfu
Villa Domina, Corfu

Infinity pool, lift, drie privéstranden - welke mag het worden? 

Minder security en prikkeldraad dan de koninklijke familie, wel een vergelijkbaar uitzicht en dito luxe: we hebben vijf dreamy villa's in Griekenland geselecteerd die te huur zijn, voor het geval je nog een nazomervakantie overweegt.

Villa Artisti

Article continues after the ad

Villa Artisti is gelegen op Mykonos boven de beroemde stranden Agrari en Elia.

Naast de villa met meerdere verdiepingen is er een gastenverblijf dat ook als poolhouse kan worden gebruikt en een 'secret suite' in de achtertuin, met een eigen ingang.

Ultieme rust en privacy met Mykonos-stad in de buurt mocht het wonderschone uitzicht vanaf het terras gaan vervelen.

Villa Octo

Centraal gelegen eco-villa op Kreta, met een infinitypool en een jacuzzi die elke aquamassage-techniek ooit kan leveren.

Grote tuin met dito terras, privé-hamam, ruimte voor zes gasten.

Dreamy: de badkamer van de grote slaapkamer kijkt uit over zee.

Royal Villa Koroni

Deze villa maakt deel uit van het Romanos Resort (Costa Navarino, Mykonos), maar ligt volledig apart en is zo superdeluxe dat er zelfs een lift is om van de begane grond naar de eerste verdieping te zoeven.

Ruimte voor zes personen...

...en deze villa heeft prijzen gewonnen voor architectuur, omdat je je in een klassiek Grieks paleisje waant. Maar dan met infinity pool en eigen gym.

Villa Domina

Op Corfu ligt Villa Domina, met drie privéstranden en geweldig uitzicht vanaf diverse terrassen.

Ruimte voor acht personen; met name watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Voorzien van alle gemakken, maar voor zo'n toplocatie vrij generiek ingericht. Nu zul je niet veel binnen zitten, met dit soort panorama's.

Villa Petalida

Villa Petalida ligt op Antiparos, een klein maar levendig Grieks eiland.

Van alle hier geselecteerde villa's doet deze het meest denken aan het vakantieverblijf van de Oranjes, zij het in een iets kleinere versie.

Eigenlijk zijn het twee villa's, meestal worden ze samen geboekt door vrienden of familie, voor een gezinsvakantie met toch wat privacy. Strand op loopafstand, privézwembad, butlerservice en verder alle service op afroep, voor het betere prinsessengevoel. 

Foto's © Villa Petalida, Villa Domina, Villa Royal Koroni, Villa Octo en Villa Artisti

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in