Soms komt er een film voorbij, waarvan wij denken: 'Dit is er eentje voor een avondje schuddebuiken met vriendinnen en een goed glas wijn'. The Book Club is er zo eentje. Are you ready...?

Happy sixty

The Book Club gaat over vier vrouwelijke zestigers die alles, maar dan ook alles, met elkaar delen. Sharon (Candice Bergen, die we nog kennen van Murphy Brown)) is gescheiden en begeeft zich net weer op de datingmarkt, Vivian (Jane Fonda) is al jaren gelukkig als eeuwige vrijgezel, Diane (Diane Keaton) is weduwe en Carol (Mary Steenburgen) d'r huwelijk zit in een sleur.

Article continues after the ad

Spice up your life

Kortom de vrouwen willen wat meer spice in hun leven. Daarom komt Vivian tijdens hun maandelijkse leesclub met de erotische bestseller Vijftig Tinten Grijs. En ja, dat maakt heel wat los bij de vriendinnen.

Er gaat een wereld voor hen open. Van het ontdekken van nieuwe romances tot het bezoeken van oude vlammen.The Book Club is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Bekijk de trailer hieronder

Bron: The Guardian Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in