Lashana Lynch
Lashana Lynch

Daniel Craig mag dan de titelrol spelen in de nieuwe James Bond, 007 is hij niet meer.

Barbara Broccoli (al jaren de opper-producer van de James Bond-films) heeft besloten de formule eens goed op te schudden.

Article continues after the ad

In de 25ste film verlaat het titelpersonage geheime dienst M16 om op Jamaica met pensioen te gaan. Hij wordt echter gevraagd terug te keren om de schurk van dienst aan te pakken.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lashana Lynch (@lashanalynch) op

Maar… niet meer als 007, zijn beroemde codenaam. "Er zit een scène in het begin van de film die alles op losse schroeven zet," zo meldt een filminsider in de Daily Mail. "M zegt: 'Kom binnen, 007' en dan loopt Lashana Lynch het kantoor in. Het is het soort moment waar je je popcorn van laat vallen. Bond is nog altijd Bond, maar vervangen als 007."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋 from #Bond25

Een bericht gedeeld door Lashana Lynch (@lashanalynch) op

Britse Lashana (31) maakte in 2011 haar filmdebuut met 'Fast Girls', maar brak eerder dit jaar pas echt door, als luchtmachtpiloot Maria Rambeau in 'Captain Marvel'.

De plotwending is een van de vondsten van Bond-schrijver Phoebe Waller-Bridge (als je haar 'Fleabag' nog niet hebt ontdekt: must-see!) die de franchise meer van deze tijd moet maken.  

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in