Céline Dion geniet van haar leeftijd, dat ze vijftig is zegt haar helemaal niets. Het is maar een getal. De zangers straalt en is nog jong in haar doen en laten. Zo gooide ze onlangs haar slanke heupen los bij een concert van Lady Gaga.

Heerlijk, toch? 

Ontbijt

Wat Céline eraan doet om zo vitaal te blijven? Uiteraard gezond eten en veel bewegen. Alhoewel haar ontbijt niet bijster gezond is. "Ik moet elke dag zwarte koffie drinken met daarbij een croissant."

Gezonde voeding

Haar lunch en avondeten zien er een stuk gezonder uit. Zo is ze gek op fruitsalades, die maakt ze graag zelf. Maar een goede salade met quinoa, gegrilde groenten en kip slaat ze ook niet over. En haar avondeten varieert, ze is in elk geval dol op zoete aardappel, ravioli en vis.

Article continues after the ad

Fietsen

De zangeres en moeder van drie is niet echt dol op sporten, maar doet het wel om fit te blijven. "Ik ga niet veel naar de sportschool, maar ik ben heel vaak op de fiets te vinden. En soms ga ik met een personal trainer aan de slag. Dun zijn is niet het doel, ik ben geen model. Maar fit blijven vind ik heel belangrijk."

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in