Ogen als Bambi, met lange wimpers die tot de wenkbrauwen reiken. Wie wil er niet van die prachtige grote ogen? Het zorgt voor een frisse en wakkere blik!

Wij hebben vier make-up tips voor mooie grote kijkers.

1. Mascara, mascara en nog eens mascara

Mascara is heel belangrijk als je wil dat je ogen groter lijken en spreken. Hoe doe je dat? Nou wees vooral niet te zuinig met mascara. Breng meerdere lagen aan. Van een mascara met een verlengende formule. Hello big eyes!

2. Eyeliner

Een lijntje onder de ogen is ook mooi en belangrijk voor een fris paar ogen. Zwart is mooi, maar als je dit verkeerd aanbrengt kunnen je ogen kleiner lijken en dat is wat je juist niet wil. Gebruik daarom een huidkleurige eyeliner. Open je blik door je waterlijn met een nude oogpotlood te kleuren.

Article continues after the ad

3. Ga voor egaal

Donkere kringen maken je ogen kleiner, daarom is een goede concealer een must. Het neutraliseert de donkere kringen en verkleuringen. Kies een kleur die een tintje lichter en warmer is dan je eigen huidskleur. Breng het vervolgens met een sponsje aan.

4. Licht

Door in de hoeken van je ogen een reflecterende crème-oogschaduw aan te brengen, creëer je heel snel een frisse blik. Dankzij de lichtjes lijken je ogen meteen groter.

Bron: Feeling Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in