Cosmetica bedrijf Hourglass Cosmetics komt met iets revolutionairs: een mascara, zónder borstel. Deze mascara, genaamd Curator Lash Artist, heeft wel het effect dat elke vrouw van haar mascara verwacht: het brengt de wimpers tot ongekende hoogte.

Geen borstel, maar wat dan wel? Het heeft een staafje met smalle groeven erin dat het gebruikelijke borsteltje vervangt. Met een moderne goudkleurige look zorgt het dunne roestvrijstalen uiteinde ervoor dat u dichtbij de wimperaanzet kunt komen. Het borsteltje is door het bedrijf vervangen, omdat deze groeven ervoor zorgen dat het product beter pakt en langer blijft zitten, aldus Hourglass Cosmetics.

Het aanbrengen van de mascara gaat iets anders dan u misschien gewend bent. Eerst brengt u met de Curator Lash Instrument, dit is het staafje, brengt u een witte laag aan. Deze laag heet de Curator Ascent Extended Wear Lash Primer en zorgt ervoor dat de wimpers een lift krijgen en dat de wimpers ‘gespreid’ blijven. Geen grote spinnenpoten meer! Daarna doet u hetzelfde met een zwarte laag. Dit is de ‘echte’ mascara en heet de Curator Realist Defining Mascara Formula.

Article continues after the ad

MascaraOm de Curator Last Artist look te kunnen maken, zou u drie delen apart moeten kopen. Hij ziet er daarentegen prachtig uit, met een mooi resultaat!

Curator Lash Instrument $78

Curator Ascent Extende Wear Lash Primer $36

Curator Realist Defining Mascara Formula $36

 

Bron: Hourglass Cosmetics

Bewaren