Net als haar collega Helen Mirren moet Glenn Close er niet aan denken om met pensioen te gaan. "Leeftijd is maar een getal, ik voel me nu beter dan ooit. Ik voel me vrij en creatief, en seksueler dan ooit", zo vertelt de actrice aan The Guardian.

De inmiddels 72-jarige Amerikaanse actrice sleept nog steeds de ene rol na de andere binnen. 

Article continues after the ad

Aan de top

De actrice - die nooit een Oscar won -  draait al drie decennia lang mee aan de top, en daar zal ze voorlopig ook nog wel even blijven. Audities doet ze niet meer, Glenn zit in de luxe positie dat ze gewoon wordt gevraagd. Binnenkort speelt ze naast Mila Kunis in de dramafilm Four Good Days.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Off to the TIME 100 Gala! @time #time100 #time100mostinfluentialpeople2019

Een bericht gedeeld door The Real Glenn Close (@glennclose) op

Jonge twintiger

Nee, het woord pensioen dat kent Glenn niet. Ze is 72, maar in topvorm zoals ze zelf zegt. Glenn: "Het is raar dat hoe ouder je wordt, hoe beter je in je vel gaat zitten. Hopelijk heb ik nog genoeg tijd over om daarvan te profiteren. Mijn moeder zegt dat ze zich altijd achttien is blijven voelen. Ik zou zelf eerder 21 zeggen.” 

Bron: The Guardian Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in