Nooit meer een bad hair day.

Een van de vele prachtige dingen van Philip Kingsley's Elasticizer is dat het geen nieuw product is. Hij creëerde de pre-shampoo crème vier decennia geleden voor Audrey Hepburn en het is nog steeds een succes. En niet alleen vanwege Audrey.

Elasticizer is een must-have vanwege zijn eigen verdienste: het maakt het haar beheersbaar en laat het er gezond uitzien. Dit resultaat krijg je met een minimale inspanning. Breng de crème aan op vochtig haar, met aandacht voor de uiteinden. Hoe poreuzer het haar, hoe meer product het opzuigt. Breng dus zoveel aan als je haar je vertelt. Laat het minimaal 20 minuten intrekken voordat je je haar gaat wassen met shampoo. Voor een intensieve haarbehandeling kun je een douchecap opzetten en hiermee een nachtje slapen.

Article continues after the ad

De pre-shampoo crème werkt voor elke haarstructuur. Hoe dan? Het belangrijkste ingrediënt is de gehydrolyseerde elastine, een eiwit dat de haarschacht binnendringt en de elasticiteit verhoogt, zonder de haarzakjes te verzwaren. De elasticiteit maakt het haar sterker.

Van donker naar blond, permanentjes of föhnen tasten de elasticiteit van het haar aan. Natuurlijk spelen genen hierin ook een rol. Hoe groter de diameter van elke haar, hoe meer elasticiteit.

Je hoeft dus niet meer te piek(er)en en kunt Audreys voorbeeld volgen. Prachtig haar? Verwen jezelf (of een vriendin!) met Elasticizer.

Philip Kingsley Elderflower Rhubarb Elasticizer

 

Philip Kingsley Elasticizer

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren