Schrijf je snel in: vol is vol!

De Skin Caviar Collection van het luxe beautymerk La Prairie viert zijn dertigjarig jubileum met een exclusieve workshop. En jij kunt erbij zijn!

Nieuwste aanwinst
De workshops worden gegeven op 28 en 29 september in Hotel van Oranje. Tijdens de workshop leer je niet alleen alles over deze unieke verzorgingscollectie, je maakt ook kennis met de nieuwste aanwinst: Skin Caviar Absolute Filler. En hoe!

Heerlijke goedgevulde goodiebag
Stap voor stap ervaar je alle bijzondere eigenschappen van kaviaar; van het reinigingsritueel en de maskers tot aan de bijzondere manier van aanbrengen met exclusieve massagetechnieken. De laatste stap in deze behandeling is de unieke Skin Caviar Foundation. Met behulp van een color match wordt de perfecte kleur voor jouw teint geselecteerd; je zult zien hoe je huid dan straalt. Na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers een heerlijke goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Informatie

Wanneer:
28 en 29 september 2017

Waar:
Hotel van Oranje, Beauty Center Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk aan Zee

Prijs:
Voor NOUVEAU-abonnees: € 85. Voor niet-abonnees: € 95.

Workshop:
De ochtendworkshop duurt van 9.30 tot 13.30 (inclusief lunch vanaf 13.00) uur.
De middagworkshop duurt van 13.30 tot 17.30 (inclusief borrel vanaf 17.00) uur.

Beperkte plaatsen:
Er worden twee workshops per dag gegeven, elk met ruimte voor twintig deelnemers. Dus ben je geïnteresseerd, meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

WIL JE JE AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP? KLIK HIER.

Programma

  • Kennismaking met La Prairie, The Art of Beauty
  • Art of Cleansing: uitleg over de reiniging van de huid, aandacht voor maskers voor gezicht en ogen
  • Art of Luxury: uitleg over de crèmes en serums
  • Art of Body Care: uitleg over de verzorgingsproducten voor het lichaam
  • Aanbrengen Skin Caviar Foundation en persoonlijk huidadvies
  • Lunch of borrel.

Een gezonde drank drinken? Dan wordt (behalve water) groene thee vaak als optie genoemd. Er zouden allerlei voordelen kleven aan het drinken van de warme drank, zoals dat het drankje je kan helpen afvallen en het risico op het krijgen van ziektes verkleint. Maar hoe healthy is groene thee nu echt? We zetten vijf stellingen voor je op een rij.

Lees ook: Van deze vijf symptomen van hartinfarcten bij vrouwen moet je op de hoogte zijn

1. ‘Groene thee doet buikvet verminderen’

Helaas is dit niet het geval. Wanneer je je voorneemt gezonder te gaan eten en drinken, en je je vol op groene thee stort, kun je zeker wat extra vet kwijtraken.

Dit vet is inderdaad vaak buikvet, maar dit zou ook minder worden wanneer je een ander ‘gezonder’ drankje kiest. En goed om bij stil te staan: veel kant-en-klare groene thee-producten bevatten veel suikers. Deze klinken dus gezonder dan ze zijn.

2. ‘Groene thee kan je helpen met afvallen’

Als je doorgaans veel frisdrank, sapjes en gezoete koffie en/of thee drinkt en dan overstapt op het drinken van enkel groene thee: ja, dan ga je zeker gewicht verliezen.

Drink je al wel veel water en ongezoete dranken, dan zal het drinken van groene thee - helaas - weinig tot niets veranderen aan het getal op de weegschaal.

3. ‘Groene thee vermindert het risico op ziektes’

De anti-oxidanten in groene thee bevatten inderdaad kankerbestrijdende eigenschappen, zo is uit vele onderzoeken gebleken. Nu is het wel zo dat de meeste plantaardige voeding dergelijke eigenschappen bezit en tevens de kans op andere chronische ziektes als hartziekten en diabetes zou verkleinen.

Voldoende groenten en fruit eten, kan dan ook een soortgelijk effect hebben.

4. ‘Groene thee verlaagt je bloedsuikerspiegel’

Nogmaals: als je de ongezoete variant drinkt, is het zeker een goed drankje om je bloedsuikerspiegel mee omlaag te brengen. Hou wel scherp in de gaten dat er verder geen suikers in het groene thee-product dat je eet of drinkt, zitten.

5. ‘Groene thee is cafeïnevrij’

Dit is zeker niet de standaard bij groene thee. Een kop bevat gemiddeld tussen de 25 en 50 milligram cafeïne (ter vergelijking: een gemiddelde kop koffie bevat zo’n 100 milligram cafeïne). Er zijn overigens wel degelijk cafeïnevrije varianten verkrijgbaar, dus kijk goed op de verpakking in de winkel.

Dat groene thee een gezond drankje is, is zeker waar: het kan weinig kwaad. Maar alle gezondheidsclaims die worden gedaan, kan een kopje green tea helaas dus niet allemaal waarmaken. 

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Toch genieten op een tuinfeestje? Kies dan voor een G&T. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen uit hooikoorts meer last van de symptomen hebben als ze wijn of bier drinken. Bijna driekwart van de ondervraagden had die symptomen niet bij het drinken van een G&T. Hier lees je waarom.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is daarom een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!