Schrijf je snel in: vol is vol!

De Skin Caviar Collection van het luxe beautymerk La Prairie viert zijn dertigjarig jubileum met een exclusieve workshop. En jij kunt erbij zijn!

Nieuwste aanwinst
De workshops worden gegeven op 28 en 29 september in Hotel van Oranje. Tijdens de workshop leer je niet alleen alles over deze unieke verzorgingscollectie, je maakt ook kennis met de nieuwste aanwinst: Skin Caviar Absolute Filler. En hoe!

Heerlijke goedgevulde goodiebag
Stap voor stap ervaar je alle bijzondere eigenschappen van kaviaar; van het reinigingsritueel en de maskers tot aan de bijzondere manier van aanbrengen met exclusieve massagetechnieken. De laatste stap in deze behandeling is de unieke Skin Caviar Foundation. Met behulp van een color match wordt de perfecte kleur voor jouw teint geselecteerd; je zult zien hoe je huid dan straalt. Na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers een heerlijke goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Informatie

Wanneer:
28 en 29 september 2017

Waar:
Hotel van Oranje, Beauty Center Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk aan Zee

Prijs:
Voor NOUVEAU-abonnees: € 85. Voor niet-abonnees: € 95.

Workshop:
De ochtendworkshop duurt van 9.30 tot 13.30 (inclusief lunch vanaf 13.00) uur.
De middagworkshop duurt van 13.30 tot 17.30 (inclusief borrel vanaf 17.00) uur.

Beperkte plaatsen:
Er worden twee workshops per dag gegeven, elk met ruimte voor twintig deelnemers. Dus ben je geïnteresseerd, meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

WIL JE JE AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP? KLIK HIER.

Programma

  • Kennismaking met La Prairie, The Art of Beauty
  • Art of Cleansing: uitleg over de reiniging van de huid, aandacht voor maskers voor gezicht en ogen
  • Art of Luxury: uitleg over de crèmes en serums
  • Art of Body Care: uitleg over de verzorgingsproducten voor het lichaam
  • Aanbrengen Skin Caviar Foundation en persoonlijk huidadvies
  • Lunch of borrel.

Beauty-experts zijn het er unaniem over eens: make-up is de nieuwe huidverzorging. Een typisch gevalletje van twee vliegen in één klap. Deze producten zijn de voorlopers van de trend.

Toen rond 1930 voor het eerst Technicolor-kleurenbeeld voor de filmindustrie werd geïntroduceerd – en de actrices uit het zwart-wit tijdperk ineens geconfronteerd werden met zichtbare poriën en een onregelmatige teint - haakte de Poolse visagist Max Factor daar slim op in door de, later zo befaamde, Color Harmony-poeders en Pancake-foundations te ontwikkelen.

Mobiele tijdperk met filters

Een soortgelijke ontwikkeling, geïnspireerd op nieuwe technologieën, zien we nu ook in het selfietijdperk: het (alles) vervagende filtereffect van onze mobiele telefoon wordt vertaald naar vernuftige finishes in huidmake-up, zoals primers, poeders en foundations.

Ideaal voor veertigers die nu eenmaal niet meer het huidbeeld van een twintiger hebben. Hoewel Nederlandse vrouwen, vergeleken met Franse of Italiaanse vrouwen, nog steeds geen grootverbruikers van huidmake-up blijken, is het echt eens tijd de nieuwe texturen een kans te geven.

Deze merken zijn de voorlopers

‘Make-up is the next skincare,’ aldus de beautyexperts. Zeker de rijkere anti-aging foundations van de luxere merken (Chanel, Sisley, Sensai, Shiseido, Clarins) zijn inmiddels zo compleet, dat je zelfs een dagcrème achterwege zou kunnen laten.

Dun laagje primer met filtereffect eronder – extra verhelderend, matterend, anti-roodheid of stralend makend – en je teint oogt in enkele minuten een stuk frisser en rustiger, zo niet enkele jaren jonger.

Tip: de beste filterprimers om een veertigplus-huid op te frissen, vind je onder andere bij Charlotte Tilbury, Shiseido, YSL Beauté, BECCA, Benefit en Urban Decay.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Cellulite is erg vervelend en het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Misschien heb je al cellulite crèmes, lotions, wraps, bindweefselmassages, lasers, coolsculpting, cryolipolyse of zelfs liposuctie geprobeerd. Maar welke cellulite behandeling geeft het gewenste resultaat?

Deze producten en methodes kunnen je helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering, maar de cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet.

Oorzaak cellulite

Zolang de onderliggende oorzaak van cellulite niet wordt aangepakt zal de cellulite op billen of (boven)benen niet verminderen. Cellulite is zo’n veelvoorkomend probleem dat je bijna van geluk mag spreken als je er niet te mee te maken hebt.

We weten allemaal wel hoe een sinaasappelhuid eruit ziet maar hoe we ervan afkomen is een ander verhaal. Cellulite zelf is de onregelmatige structuur van het vetweefsel. Als je nog geen putjes hebt kun je door veel bewegen, masseren en smeren de putjes voorkomen.

Maar zodra je onregelmatigheden ziet, kun je boenen en sporten wat je wilt, maar dan lijkt echt niets meer te helpen.

Je moet het je zo voorstellen, door vetophopingen worden de bindweefselstrengen die aan de huid vast zitten naar beneden getrokken, waardoor er een kuiltje ontstaat. Het enige wat dan nog helpt, is die strengetjes doorsnijden waardoor de huid als het ware weer terug ‘plopt’.

Effectieve methode

De Cellfina-behandeling is helemaal op dat idee van het doorsnijden van de bindweefselstrengetjes gebaseerd. Artsen vinden een Cellfina-behandeling dan ook de enige effectieve methode.

Een vacuüm-handstuk trekt de huid strak en vervolgens worden de te strakke bindweefselstrengen, denk aan elastiekjes, met een klein mesje doorgesneden. De huid veert weer netjes terug en voilà: de putjes zijn verdwenen en het resultaat is gladde billen en benen.

Susan Hoffman (49) is nu vier weken geleden behandeld. Het echte resultaat ziet ze ongeveer drie maanden na de behandeling, als de zwelling en de blauwe plekken weg zijn, maar ze vindt het verschil na een maand al opmerkelijk:

"Ik sta er gewoon versteld van, echt waar. Mijn billen en benen zijn nu al heel mooi strak en glad. Ik kan me haast niet voorstellen dat het nog beter wordt. De eerste week was het behandelde gebied flink blauw en kon ik moeilijk zitten, maar daarna voelde ik er niks meer van."

Behandeling

De behandeling neemt ongeveer een uur in beslag afhankelijk van het aantal putjes en vindt plaats onder plaatselijke verdoving door een goed getrainde arts.

Meer informatie over Cellfina® en adressen van klinieken vind je hier: www.cellfina.nl

De prijs van een behandeling is afhankelijk van het aantal putjes en het te behandelen gebied (richtprijs vanaf € 2.500,-).

Facebook: CellfinaNL

Instagram: Cellfina_nl

Beeld: Cellfina en Pinterest