Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twinning Sophie & Beatrice! Wie stond het beter?

Zelfde beeldige coatdress, andere kleur. Voor de Platinum Jubilee waren de coatdresses niet aan te slepen. En eentje was er wel heel erg in trek: de Beulah London à 775 pond was zowel in het blauw als in het roze te bewonderen tijdens de dankdienst in St. Paul's Cathedral. Lady Frederick Windsor,...

Twinning Sophie & Beatrice! Wie stond het beter?

Zelfde beeldige coatdress, andere kleur.

Voor de Platinum Jubilee waren de coatdresses niet aan te slepen. En eentje was er wel heel erg in trek: de Beulah London à 775 pond was zowel in het blauw als in het roze te bewonderen tijdens de dankdienst in St. Paul's Cathedral.

Lady Frederick Windsor, beter bekend als actrice Sophie Winkleman (je kent haar van Three and a half man en Sanditon), droeg de coat dress in felroze met een bijkleurende haarband een witte tas.

Beatrice koos voor blauw met een glanzend tasje en een hoed van Juliette Botterill (550 pond)...

...die toch een heel andere uitstraling aan de coatdress gaf. Beulah London is een label dat ethische mode hoog in het vaandel heeft staan. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in