Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maak kennis met de multifunctionele cape!

Je kunt 'm op 15 (!) verschillende manieren dragen. Wraps en capes, je kunt er Máxima in uittekenen. Handig voor even uit de auto een boodschap doen, perfect voor de dagen dat 'met zonder jas' nog iets te risicovol is. Ben je op zoek naar een cape 2.0, check dan de collectie van Julahas eens. Dit...

Maak kennis met de multifunctionele cape!

Je kunt 'm op 15 (!) verschillende manieren dragen.

Wraps en capes, je kunt er Máxima in uittekenen. Handig voor even uit de auto een boodschap doen, perfect voor de dagen dat 'met zonder jas' nog iets te risicovol is.

Ben je op zoek naar een cape 2.0, check dan de collectie van Julahas eens. Dit is het capekindje van Amstelveense Kanak die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Alle capes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en worden vervaardigd in India waar vrouwen er een fatsoenlijk inkomen aan overhouden. En voor elke aankoop wordt een boom geplant.

Het ontwerp is superslim en supersimpel tegelijk, en toch kun je de cape op vijftien verschillende manieren dragen. Nog even afgezien van de exemplaren met verschillende kleurvlakken, waarmee je ook nog in kleur kunt variëren. Plus bonuspunten voor het feit dat ie niet van je schouders glijdt (en je er een heerlijk dutje in / onder kunt doen). Wonder Woman mocht willen dat ze er eentje had ?

Foto's (c) Julahas

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in