Doe mee met de unieke workshop Make it your own!

Het onconventionele modemerk Humanoid viert haar veertigjarige bestaan in het Kröller-Müller Museum met een tentoonstelling én een exclusieve workshop.

Bezoekers krijgen van 3 t/m 6 september eenmalig de kans om zelf aan de slag te gaan met de ontwerpen van Humanoid. Het label staat erom bekend al sinds 1981 haar eigen koers te varen: tijdloze luxe kleding die tegelijk heel comfy is.

Article continues after the ad

In het Rietveldpaviljoen van het museum is een naaiatelier ingericht, waar met hulp van het Humanoid creatieve team, je je eigen Humanoid ontwerp kan realiseren. 

Eigen ontwikkelde creaties, zoals een top of een tas, kunnen vervolgens worden gedeeld via sociale media om kans te maken op een Humanoid waardebon van € 500.  

De workshop, die tijdens Fashion Week bij de expo worden georganiseerd, biedt een bijzonder kijkje in het creatieve maakproces van dit onconventionele modemerk en is kosteloos voor bezoekers van het Kröller-Müller Museum. Wel even vooraf een plekje reserveren, de toegang is beperkt.

Foto's (c) Humanoid

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in