Maison d'hôtes en Maison de saveurs, alles in stijl, naturellement.  

Niet veel mensen weten dat couturier Edouard Vermeulen van Maison Natan – je kunt koningin Máxima en koningin Mathilde erin uittekenen – ooit is begonnen als binnenhuisarchitect. En de man houdt nog altijd van mooi wonen én mooi leven.

Deze zomer vertaalt het bekende Belgische modehuis haar kernwaarden naar een gastensuite en pop-up restaurant bij de Natan boetiek in Knokke, middenin het groen en op steenworp afstand van de zee. 

Article continues after the ad

Gastensuite

Vermeulen koesterde al lang de wens om een hotelconcept te openen dat zou aansluiten bij zijn creatieve visie.

De suite van Maison Natan, met kleedkamer, marmeren badkamer en Couture-slaapkamer ingericht met stukken ontworpen door Jean Philippe Demeyer, is geheel in lijn met de signature stijl van Natan. Van 3 tot 17 augustus zijn gasten welkom om te genieten van het comfortabele en luxueuze decor.

Pop-up restaurant 

In samenwerking de Uruguayaanse chef-kok, Edgar Carrasco, wordt tevens een tijdelijk restaurant geopend. Chef Carrasco serveert dagelijks een lunchformule voor fijnproevers, geïnspireerd op zijn Zuid-Amerikaanse cultuur. De volledige winst zal worden geschonken aan het Belgische 1212 ten behoeve van Oekraïne. 

Foto's (c) Maison Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in