Ook Net-a-Porter doet gewoon mee met de gekte.

Vind ervan wat je ervan vindt, maar aan het hele Black Friday-shoppen is anno 2020 écht geen ontkomen meer. Elke winkel tot aan onze eigen Etos en HEMA toe doet mee aan de gekte. en dat betekent lekkere kortingen op items die je (hopelijk) al lang wil kopen.

Article continues after the ad

Zelfs ieders favoriete luxe label-verzameling Net-a-Porter doet mee aan de madness en komt ook in de dagen voor zwarte vrijdag al met kortingen waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Wie weet doen de A's ook gezellig even mee...

En het hart van Majesteit natuurlijk, want als we één ding weten over de online shopgewoontes van Máxima, dan is het dat ze regelmatig even naar de site klikt om het waar van haar favoriete designers te bekijken. En als inmiddels echte Hollandse, zal ze vast en zeker een goede deal weten te waarderen.

Dus shoppen we in gedachten samen met Máxima tot wel 50% korting op designer-goodies zoals, we noemen maar wat, Marni-tassen, pakken van Alexander Wang, schoenen van Gianvitto Rossi (voor HM) en jurken van Victoria Beckham.

We hebben het verdiend.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in