Hester Wernert-Rijn / Instagram
Hester Wernert-Rijn / Instagram

Voor als je met je handen in het haar zit #coronakapsel

Nu de kapsalons al zes weken dicht zijn, begint bij velen toch wel enige haarstress op te spelen. Geen nood, er komt (virtuele) hulp aan. Op 5 mei presenteert Henkel Beauty Care Professional Hairdressers United; het eerste 24-uurs wereldwijde online haarfestival.

Tijdens het 24-uurs livestream-evenement zullen 36 verschillende wereldwijd bekende hairstylisten uit 19 landen - dat zijn 13 verschillende tijdzones - een verscheidenheid aan educatieve en creatief inspirerende content presenteren. Stylinginspiratie, bruidskapsels, kleurtechnieken, vlechttrends, alles komt aan bod!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hester Wernert Rijn (@hesterwernert) op

Tijdens de livestreams - elke haarstylist zal 40 minuten live gaan - krijgen kijkers naast alle haarinspiratie, ook informatie over de fondsenwerving voor dit charity-event, over de poging om een wereldrecord te vestigen en er is gelegenheid om vragen te stellen tijdens een vraag- en antwoordsessie.

Article continues after the ad

Voor Nederland en België zit Hester Wernert-Rijn (haar Insta is een schatkamer aan tips!) op 5 mei 2020 om 12.20 uur voor je klaar en Arjan Bevers om 13.00 uur, op Hairdressers United, dus allemaal óp naar A Really Good Hair Day! 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in