Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Row van de Olsen Twins brengt parfums uit

En uiteraard zijn ze tranentrekkend duur. Mary-Kate en Ashley Olsen werden bekend als dreumes Michelle, een rol die ze als kinderen samen speelden. Die tijd ligt ver achter hen, sinds 2005 zijn de zussen de drijvende kracht achter The Row, zeer goed gemaakte minimalistische kleding en accessoires...

The Row van de Olsen Twins brengt parfums uit

En uiteraard zijn ze tranentrekkend duur.

Mary-Kate en Ashley Olsen werden bekend als dreumes Michelle, een rol die ze als kinderen samen speelden.

Die tijd ligt ver achter hen, sinds 2005 zijn de zussen de drijvende kracht achter The Row, zeer goed gemaakte minimalistische kleding en accessoires van luxe materialen, voor absurde prijzen: een rugzakje van $ 39.000 was in een mum van tijd uitverkocht.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ook de eerste geuren van de dames aan de prijs zijn. Het duo brengt een trio van aromatische oliën uit, R, O en W genaamd. De unisex geuren zijn gemaakt in samenwerking met Haley Alexander van Oosten, oprichter van niche parfumlabel L'Oeil du Vert.

Alle drie de oliën draaien om sandelhout. Met R krijg je sandelhout, tabak en roos. O mengt de hoofdgeurnoot met waterlelie en wierook. En W is wat aardser: sandelhout met amber en champa, ook eentje in de categorie wierook. Van de oliën zijn gelimiteerde edities gemaakt. Ze kosten tussen de $ 490 en $ 550 dollar per flesje van 7 ml, meer dan andere uitschieters, waaronder labels als Frédéric Malle and Byredo. Voor de échte liefhebber, dus.  

Foto's (c) The Row

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in