In een heerlijke verzameldoos, voor op je verlanglijst!

Voor als je nog iets zoekt voor onder de kerstboom: een doos lipsticks die een beetje lijkt op een piano. "Voor mij zijn kleuren als muzieknoten," zegt Jérôme Touron, creatief directeur van Hermès Beauty. " Door ze samen te voegen ontstaat een trilling, een harmonie, en wordt een chromatische toonladder gecreëerd. De 24 kleuren van onze lippenstiften resoneren met elkaar als de toetsen van een piano. Als je over de hele set beschikt, kun je eindeloos spelen.”

Article continues after the ad

Dat het een '24 kleuren piano' ( in een matte of satijnfinish) is geworden, is een knipoog naar het huisnummer van het historische pand in Parijs waar het modehuis gevestigd is: 24 rue du Faubourg Saint-Honoré. De doos is 88,3 × 11 × 3,7 cm en achter elke huls staat het nummer en de naam van de tint, evenals de finish, mat of satijnglans, zodat je de set netjes kunt opbergen. Vanaf 15 november 2020 zal een beperkte oplage van 440 exemplaren wereldwijd te koop worden aangeboden in een selectie Hermès-winkels.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in