V.l.n.r: Rode top Alexis €59,95, witte broek Sophia van €99,95 nu voor €79. Jurk Scarlet €89,95 en tuniek Elise €109,95.
V.l.n.r: Rode top Alexis €59,95, witte broek Sophia van €99,95 nu voor €79. Jurk Scarlet €89,95 en tuniek Elise €109,95.

Deze zomer staat in het teken van knalkleuren. Wij selecteerden de mooiste looks in een krachtige kleurenmix uit de collectie van Mart Visser.

De zomer lonkt, hét moment om uw garderobe aan te vullen met mode in de nieuwste kleuren. Zwart of wit is altijd goed, maar kies bijvoorbeeld ook eens voor knalblauw zoals jurk Scarlet. Of voor de frisse en stijlvolle Sophia broek. Combineer het met top Alexis, in dat vurige rood. De nieuwe tuniek Elise kunt u het hele jaar door dragen, deze zomer natuurlijk met gehakte sandalen.

'Your Style, My Signature' - Mart Visser

Alle stukken uit de collectie van Mart Visser zijn verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48.

Bestel nu de nieuwste items om www.martvisser.nl (gratis verzending vanaf €50) of bij PROMISS. 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan