Win Olay Regenerist, redder van je winterhuid!

Door Ella Vermeulen
Olay Regenerist

Het gevoel van een strakke en stralende huid kun je natuurlijk bereiken wanneer je voor dag en dauw naar buiten gaat en je gezicht blootstelt aan de frisse wind van een nieuwe Hollandse winterdag. Maar zonder de juiste huidverzorging zal dit uiteindelijk vooral een droge huid als gevolg hebben, en dat is het laatste wat je wilt tijdens de koudere maanden!

Olay Regenerist
© Olay Regenerist

Hydratatie, vernieuwing en het gevoel van een stevige huid allemaal in één - Olay's Regenerist collectie (ook wel bekend als de Red Jars) is je redder in nood deze winter. Of je nu op zoek bent naar een dag- of nachtcrème, een fluweelachtige, rijke of  ultra lichte textuur, of alles bij elkaar; Olay heeft voor ieder huidtype wat wils in de One Big Happy Red Jar Family.

Regenerist Dagcrème

Deze crème is ideaal voor normale, droge en vette huidtypes. De zijdezachte en gladde textuur laat geen vettig laagje achter op je huid en hydrateert je huid grondig gedurende 24 uur lang.

 

Regenerist Whip Dagcrème

Ideaal voor de gecombineerde en vette huid. De luchtige, lichtgewicht textuur absorbeert snel en geeft je huid een matte, zachte finish. De Olay Regenerist Whip werkt als een primer en is eveneens een vochtinbrengende crème die je huid glad, mat en glansvrij maakt; direct klaar om make-up op aan te brengen!

 

Regenerist Ultra Rich Niet-Vette Dagcrème

Deze crème is ideaal voor een droge tot superdroge huid. De crème heeft een rijke textuur, smelt bij het aanbrengen en absorbeert snel waardoor je huid niet vettig aanvoelt. De Olay Regenerist Ultra Rich is perfect voor tijdens de wintermaanden omdat het de huid ultiem comfort biedt; precies wat je nodig hebt wanneer het buiten guur en koud is.

 

Wetenschap in een rood potje

Olay Regenerist
© Olay Regenerist

Dankzij twee krachtige ingrediënten die in alle varianten van de Red Jar collectie zitten blijft je huid gedurende 24 uur intensief gehydrateerd, waardoor de natuurlijke glow van je huid kan worden vernieuwd. Het gaat om peptiden en niacinamide (vitamine B3). Peptiden hebben bewezen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te beperken. Niacinamide beperkt een oneffen huidtint of het ontstaan van rimpels en biedt zo voordelen voor de zowel jonge als rijpe huid.

 

Doe mee & win een Red Jar van Olay!

Nouveau mag  2 potjes Regenerist, 2 potjes Ultra Rich en 2 potjes Whip van Olay Regenerist weggeven. Vul het formulier in, behoor je tot de winnaars, dan is het een verrassing welke variant je krijgt.