Win de Silky Calming Sun Stick of de Yellow Sun Cushion SPF50+ van Haru Haru!

Haru Haru

Thank You Farmer Sun Project Silky Calming Sun Stick

Een handig formaat stick die je gezicht en lichaam gedurende de dag streeploos tegen de zon beschermt. Ook kan je met deze stick gemakkelijk een nieuwe laag aanbrengen en de huid zo beschermen tegen UVA- en UVB-stralingen. De crèmige stick voelt zacht aan en heeft daarnaast ook een hydraterende en kalmerende werking, en dit alles zonder een witte waas of plakkerig gevoel achter te laten.

Hoe werkt het?

Deze fijne stick gebruik je dagelijks en gedurende de dag om de huid te voorzien van een SPF-bescherming. Handig is dan ook dat deze stick ook over de make-up kan worden aangebracht. Dep in dat geval het product nog even extra in de huid met stippelende bewegingen. Aanbevolen is om je elke twee uur opnieuw te beschermen tegen de zon.

 

Elroel Pang Pang Yellow Sun Cushion SPF50+

Dit handige kussentje is perfect om je huid on the go te beschermen tegen UVA- en UVB-stralingen. Daarnaast heeft dit product ook een kalmerende en hydraterende werking en voedt het de huid met een verzorgend aloë vera- en vitaminecomplex.

Hoe werkt het?

Fijn voor op vakantie – het Elroel Pang Pang Yellow Sun Cushion bevat een zweet- en waterproof formule. Naast op het gezicht kan de het kussentje ook op de lippen en op het lichaam worden gebruikt. De verzorgende werking gaat ook rimpels en een dof effect te lijf. Dit kleine maar fijne product pas makkelijk in elke handtas en is net zo makkelijk in gebruik.

Doe mee & win!

Nouveau mag de Thank You Farmer Sun Project Silky Calming Sun Stick (€ 24,-) en de Elroel Pang Pang Yellow Sun Cushion SPF50+ (€ 36,50) weggeven. Vul het formulier in om kans te maken op een van deze beauty musthave!