Win de Shower Foam Sunrise & Bodyspray Sunrise van Sen&Zo!

Sen&Zo

Shower Foam

Maak van douchen een feestje met de Shower Foam van Sen&Zo. Deze ultra verzorgende Shower Foam in de geur Sunrise heeft een gelformule die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim dat doet denken aan de rustgevende sfeer van Scandinavië. De kokosextracten zorgen voor een schone en zachte huid.

Hoe werkt het?

Plaats wat gel op je handen en binnen handomdraai heb je een luchtige foam – dit gebeurt namelijk zo gauw de gel in aanraking komt met de lucht. Een kleine hoeveelheid is voldoende voor het gehele lichaam. Fijn pluspunt: de foam is perfect voor het scheren van de benen en kan ook op een douchespons worden aangebracht om nóg meer schuim te creëren.

 

Bodyspray Sunrise

De Sen&zo fijn geurende bodyspray bevat een hydraterende olie en maakt de huid dan ook heerlijk zacht. Geen zorgen om een vettige waas - de olie trekt razendsnel in en heeft een dry touch effect. De verzorgende spray is verrijkt met aloë vera, macadamia olie en canola olie en hydrateert en versoepelt de huid. Daarnaast is de voedende bodyspray ook nog eens harstikke makkelijk in gebruik.

Hoe werkt het?

Spray dit product van Sen&Zo na het douchen op de huid voor een mooie glans. Indien nodig kun je de dop met heet water schoonspoelen voor een extra goed spray effect. De geurbeleving Sunrise laat je wakker worden aan een meer tussen groene gebergten waar de ochtendzon de lucht hemelsblauw kleurt, en geeft je dus het ultieme vakantiegevoel. Met de Bodyspray Sunrise draag je de hele dag de geurnoten van framboos, sinaasappel, gardenia, jasmijn, amber, patchoeli en vanille met je mee.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 pakketten weggeven (Showerfoam & Bodyspray t.w.v. € 21,45) Vul het formulier in om kans te maken op een van deze pakketten.