Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 3x het spannende boek Campinggasten van Liz Ouwens

Wij geven 3 exemplaren van het gloednieuwe boek weg!

winactie

Nog opzoek naar een nieuw spannend boek? Dan raden we je het nieuwe boek van Liz Ouwens aan. Wij mogen drie exemplaren van de spannende thriller weggeven.

Over Liz Ouwens

Liz Ouwens (1986) is in het dagelijks leven leerkracht in het basisonderwijs en woont in Den Helder. Ze schrijft zowel feelgood voor uitgeverij De Verhalenfabriek als thrillers bij de Crime Compagnie.

Het boek

In het bos naast een camping wordt het lichaam van Lina gevonden. De omstandigheden zijn merkwaardig. Ze hangt zonder kleding aan een touw. Haar vriend Sander, eigenaar van de camping, is de hoofdverdachte. Maar is Lina wel vermoord? Sander komt erachter dat hij eigenlijk maar weinig weet van Lina’s verleden en gaat op onderzoek uit. Maar niet alleen Lina had geheimen. Ook Pepijn, Lina’s minnaar, verzwijgt belangrijke informatie…

Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 24 juni. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.