Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 4x Essentia Geurstokjes van Wasgeluk

Doe mee en maak kans!

geurstokjes

Wasgeluk breidt haar Luxe Huiscollectie uit met Essentia Geurstokjes. Deze geurstokjes verspreiden elegante, natuurlijke geuren en vullen je omgeving met finesse en raffinement. Elke geur is zorgvuldig samengesteld door deskundige parfumeurs om een unieke geurervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. Wij mogen vier geurstokjes weggeven!

Verschillende geuren

Essentia gebruikt alleen kostbare en natuurlijke essences. Er zijn zes heerlijke variaties: Mon Cafe, Sakura, Sel de Ocean, Tabacco Nero, Uva Melegrano en Vanille Epice. Elke set geurstokjes verspreidt subtiele geuren die wekenlang aanhouden. Zo opent Vanille Epice een blend van vanille, tonkaboon, cacao, gedroogde vruchten en hout.

Fijne essentiële geurolie

Essentia Geurstokjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze staan in een fijne essentiële geurolie en verspreiden voor lange tijd een heerlijke, subtiele geur. Decoratief op de salontafel of elke andere plek in huis. Wil je liever een intensere geurbeleving, draai de stokjes dan af en toe om.

De luxe geurstokjes staan in een stijlvolle glazen designfles die is ontworpen om na gebruik hergebruikt of gerecycled te worden. De inhoud is 250 ml voor een langdurige geurbeleving. Ook leuk als stijlvol cadeau voor liefhebbers van verfijnde geuren. Wij geven de geur Sel de Ocean weg. Een flacon van 250 ml heeft een winkelverkoopwaarde van € 29,95.Wil jij nou kans maken op de geurstokjes? Vul dan onderstaand winformulier in en doe mee.

Voorwaarden: meedoen kan t/m 8 juli. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.