Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 1x Summer Box van Santani Organic Soda

De Summer Box bestaat uit een dufferbag, een buckethat, een t-shirt en een aantal blikjes Santani Organic Soda.

santani

Santani, het next-gen Organic Soda merk uit Amsterdam, is op een missie om de frisdrankindustrie te transformeren door een gezonder, duurzamer én smaakvoller alternatief te bieden. Door 100% biologische ingrediënten en het Skal keurmerk, is Santani Organic Soda de perfecte keuze voor wie op zoek is naar smaak, gezondheid en duurzaamheid. Wij mogen een Summer Box bestaande uit een aantal blikjes én merchandise van het merk weggeven.

Nieuwe smaken

Het merk lanceert met twee smaken in Nederland en Spanje: Lemon en Red fruits. Lemon is een sprankelende combinatie van citroen, appel en gember. Red fruits is een verfrissende mix van cranberry en vlierbessen, op basis van appel, met een vleugje lavendel.

De drie founders, Suzanne van Roosbroeck, Tess van Zwol en Menno Koopmans zijn een sterk team dat, met jarenlange expertise in de voeding- en drankenindustrie, streeft naar vernieuwing en kwaliteit. Suzanne van Roosbroeck: “Samen met een food scientist en een nutritionist hebben we Santani ontwikkeld. Een biologische, gastronomische frisdrank, gemaakt van 40% fruit en andere natuurlijke ingrediënten. Zeer laag in calorieën, zonder toevoeging van suiker en kunstmatige zoetstoffen. In een recyclebare aluminium verpakking. Dat noemen wij ‘goodness in a can’.”

Wil jij nou kans maken op een Summer Box van het merk? Vul dan onderstaand winformulier in en doe mee!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 29 juli. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Winnen
  • Santani