Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zara en Mike Tindall onthullen 'geheime competitie' tussen hun kids en de Walesjes

Tijdens een gesprek met de Australische Woman's Weekly onthulden Zara en Mike Tindall een supergrappige 'geheime competitie' tussen hun twee oudste koters, en de twee oudste kinderen van Kate en Wills. Enne, dat gaat er competitief aan toe!

tindall geheime competitie walesjes

Zara Tindall heeft recent onthult dat haar kinderen Mia en Lena, vaak een onderlinge strijd voeren met prins George en prinses Charlotte. Zo is er zelfs sprake van een heuse 'geheime' competitie tussen de kinderen. Ha!

Geheime competitie

Al eerder onthulde Mike Tindall dat hij samen met zijn vrouw en hun kroost vaak op bezoek gaan bij Kate en William. "Onze kinderen spelen met hun kinderen door middel van een soort van competitie die ze hebben."

"Ik denk dat deze kleine competitie juist heel erg gezond is voor de kinderen. Het is namelijk een grote drijfveer voor mensen om beter te worden; voor sporters is het bijvoorbeeld een drijfveer dat je moet trainen. Je wil jezelf zo hard mogelijk pushen. Dat heb je ook nodig in het leven", stelde de voormalig rugbyspeler.

Aanmoedigen

Ook Zara is het eens met de conclusies van haar man. "Ik denk dat onze families behoorlijk competitief zijn", voegde ze daar nog aan toe. Ook gaf Mike toe dat zijn oudste dochter Lena niet graag verliest. Dat hij dan ook vindt dat Lena haar jongere zusje Mia moet aanmoedigen, is volgens de trots vader heel erg logisch. Maarre, dan hebben we het nog niet gehad over Lucas, de jongste Tindall-telg. "Dan wordt Lucas nog erger omdat hij ze de hele tijd probeert in te halen. Het zit er zeker in", zei hij over zijn zoon.

Royalty
  • Express
  • NL Beeld