Wil je zien: álle kinderen van prins Albert op één foto

Wil je zien: álle kinderen van prins Albert op één foto

Buitenechtelijk of niet, het zijn gewoon (half)broers en zussen.

Een unieke foto uit Monaco, weggemoffeld in een jaaroverzicht van 2021. Jazmin Grimaldi (29), de oudste dochter van prins Albert, deelde rond de jaarwisseling een foto van zichzelf met halfbroers Alexandre (18) en Jacques en halfzusje Gabriella (7).

Het kiekje van de vier kinderen van Albert (that we know of, er gonzen ook geruchten over een vijfde kind) stond in een vlug jaaroverzicht van de Amerikaanse. En hoewel je 'm mist als je ook maar durft te knipperen, schrijft ze daarmee wel geschiedenis.

Jazmin is de dochter van Albert en Tamara Rotolo, en wordt sinds 2005 erkend door haar beroemde vader. In datzelfde jaar erkende hij ook Alexandre, zijn zoon met Nicole Coste die de laatste tijd weer stevig in het nieuws is in Monaco.

Het lot van kinderen op een groepsfoto: iedereen kijkt naar een ander vogeltje

Wil je zien: álle kinderen van prins Albert op één foto

Alexandre woont in Monaco, Jazmin groeide op in New York en woont nu in Californië. Voor allebei geldt dat ze in de zomervakanties regelmatig tijd doorbrengen met hun vader. En dus ook met hun halfbroertjes en -zusjes.

Afgelopen zomer vierde Alexandre zijn verjaardag in Monaco, ook daarbij was Jazmin van de partij. Dat die twee elkaar wel eens zien was dus al bekend. Ook wisten we al dat Jazmin tijd had doorgebracht met de tweeling, Jacques en Gabriella. Dat dit ook voor Alexandre geldt, is nieuws.

Een prachtig modern familieportret dat meer spotlights verdient dan een seconde in een jaaroverzicht. Maar goed, dat is natuurlijk aan papa Albert.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in