Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wauw! Koningin Mary straalt in kniehoge laarzen en rok met split

De koningin verscheen opnieuw in een verbluffende outfit tijdens een publiek uitje.

mary

Koningin Mary mag zichzelf nu al een aantal weken koningin van Denemarken noemen. De voormalig prinses doet haar nieuwe titel zeker eer aan en verscheen gisteren opnieuw in een prachtige outfit tijdens een publieke verschijning.

Doodgewoon leven

Het klinkt als een sprookje, maar voor Mary werd her werkelijkheid. Ze leidde een doodnormaal leven, tot ze in haar twintiger jaren stapelverliefd werd op een prins. Voor ze het wist werd ze omringd door paleismuren, en startte ze een carrière als Deense royal. Mary maakt razendsnel een transformatie door van girl next door tot kroonprinses van Denemarken. In januari week ruilde ze die titel zelfs in en sindsdien gaat ze door het leven als koningin.

Die nieuwe titel is Mary absoluut niet in de koude kleren gaan zitten. Alsof er niets aan de hand was, verscheen ze de afgelopen periode uiterst vrolijk bij een aantal publieke uitjes. Ook gisteren weer. En dat deed de koningin, zoals we dat van haar gewend zijn, in een schitterende outfit.

Outfit

Mary – die samen met koning Frederik het evenement bezocht – trok alle aandacht tot zich in haar iet wat gewaagde look. Ze droeg een paar Aquazzura kniehoge kastanjebruine laarzen en een geplooide rok van het merk MKDT met een dijhoge split. De queen maakte haar outfit af met een nette blouse van Hugo Boss en een zwarte jas van Prada.

Beeld: NL Beeld
Beeld: NL Beeld
Beeld: NL Beeld

Mary en Frederik waren in Kopenhagen voor de nieuwe Frederik X: Koning van Morgen tentoonstelling in het Amalienborg Museum. De tentoonstelling gaat over de troonsbestijging van Frederik en laat items en momenten zien die het leven van de nieuwe monarch hebben gevormd.

Een van de items in de tentoonstelling is de jurk die Mary – ruim twintig jaar geleden droeg – tijdens haar bruiloft met Frederik droeg in 2004.

Beeld: NL Beeld

De tentoonstelling is vanaf 22 maart te zien en sluit op 8 september 2024. Daarna worden alle voorwerpen naar het Koldinghus gebracht.

Royalty
  • Hello! Magazine, Honey Nine
  • NL Beeld