Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even voorstellen: dít is de vriendin van Graaf Nikolai van Monpezat

Één ding is zeker: het zijn twee knappe koppen bij elkaar!

Graaf Nikolai

De Deense Nikolai mag dan officieel geen titel meer dragen, voor Benedikte Thoustrup is hij haar prins op het witte paard. De twee zijn inmiddels alweer een tijdje gelukkig met elkaar en wij stellen haar graag even aan je voor!

Graaf Nikolai van Monpezat

Het was in september 2022 flink schrikken voor Nikolai, toen van de één op de andere dag zijn prinsentitel van hem werd afgenomen. Maar het (enigszins onverwachte) besluit van oma Margrethe stond vast, en dus was het zaak voor de – inmiddels – graaf om zijn toekomstbeeld bij te stellen. Gelukkig kon hij overstappen op plan B: model worden. En hoewel hij al aardig op weg leek te zijn vóórdat Margrethe zijn prinsentitel afnam, lijkt zijn modellencarrière sindsdien nóg meer in een sneltreinvaart te gaan. Hij schittert op de een na andere cover en heeft zelfs al op een Nederlands blad gestaan.

Maar ook op liefdesgebied heeft Nikolai niet stilgezeten. Hij heeft inmiddels alweer een tijdje een vriendinnetje aan de haak geslagen: Benedikte Thoustrup. Een charmante blonde schoonheid, die dus zo ongeveer de meest begeerde vrijgezel van Denemarken in de wacht wist te slepen.

Benedikte Thoustrup

Benedikte is een bedrijfskundestudente, model en een onderneemster uit Denemarken. Volgens haar LinkedIn-profiel is de twintiger momenteel student-assistent bij investeringsmaatschappij A.P. Moller in Kopenhagen, naast haar studie voor een masterdiploma aan de Copenhagen Business School.

Ze is eveneens de oprichter van BénéSoie, een familiemerk dat haarclips, haarbanden en andere handgemaakte producten verkoopt voor de zogenaamde heatless curls, iets wat momenteel erg populair is in de beautybranche. Dit doet ze samen met haar moeder Anette en haar grootmoeder Rita, die achter de naaimachine staat.

Daarnaast is de Deense schoonheid een heuse fashionista. Ze plaatst regelmatig outfitvideo's- en foto's op haar Instagram, waar ze inmiddels zo'n 35.000 volgers heeft.

En natúúrlijk prijken er ook een aantal leuke kiekjes met vriendlief Nikolai op haar pagina.

Leven in de luwte?

Maar hoe ziet je leven er eigenlijk uit als je samen bent met een voormalig prins? Ondanks dat Nikolai geen prinsentitel meer heeft, staat hij nog wel flink in de spotlights. Dus een volledig leven in de luwte zit er, ook voor vriendin Benedikte, waarschijnlijk niet echt in.

"Dat ik opgroeide als lid van de Deense koninklijke familie is mij altijd heel dierbaar geweest”, vertelde hij eerder in het blad Numéro. “Mijn jeugd was er een vol geluk en bovendien relatief normaal. Dat gezegd hebbende ben ik me bewust van de bijzondere omstandigheden waarbinnen ik ben opgegroeid en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Volgens mij heb ik dat goed aangepakt'', aldus Nikolai.

Royalty
  • Hello! Magazine, Instagram @benediktethoustrup, @benesoie
  • NL Beeld