Sofia en Carl Philip: een Zweedse zomervakantie

Sofia en Carl Philip: een Zweedse zomervakantie

De Zweedse prins en prinses zijn op staycation.

Het klinkt gewoon al relaxed: een Zweedse staycation. En dat is het ook, laten Carl Philip en zijn Sofia weten vanaf hun vakantieadres in natuurreservaat Nynäs.

Op hun officiële Instagramaccount delen de twee een paar fijne foto's van hun vakantie met hun twee zoons, Alexander van vier en Gabriël van twee. Het hele gezin is heerlijk casual, én hondje Siri mocht óók mee. #geenhondenleven

Een vakantie met een bijzonder tintje ook nog: het reservaat ligt in Södermanlans, en laat Alexander nou net de hertig van Södermanland zijn. "Voor zijn doop ontving hij als hertog een symbolisch cadeau", laat prinses Sofia weten. "Een eigen uitkijkpunt in het natuurgebied. Die raden we ten zeerste aan natuurlijk!"

Snoetjes

Mocht je het park op de bucketlist willen zetten voor ooit, dan heeft Sofia ook nog wat aanraders. "Picknicken op de kliffen aan het prachtige meer van Gises, zwemmen en wandelen." Klinkt ons als (Zweedse) muziek in de oren!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in