Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene moedigt tennissers aan in sportieve maar chique outfit

Sporty, maar toch chic? Charlene kan alles hebben.

charlene

Is er een groot sportevenement in Monaco, dan zijn prinses Charlene en prins Albert daar natuurlijk bij aanwezig. De twee weten als ex-olympiërs hoe het is om een grote wedstrijd te spelen en waren daarom dit weekend bij het Monte Carlo Tennis Masters aanwezig om de tennissers aan te moedigen. Dat deed Charlene uiteraard in stijl.

Sportfanaten

Het blijft een favoriet tijdverdrijf van de royals: beetje vanuit de prominentenbox toekijken hoe tennissers van topniveau de strijd met elkaar aangaan. Zo zijn er elk jaar zijn bij Wimbledon wel enkele Windsors en andere koninklijke contacten te spotten.

Dit weekend vond in Monaco de grote finale plaats van de Monte-Carlo Masters. Hier kwamen Albert, Charlene en Jacques opdagen om van de grote wedstrijd te genieten. Uiteraard wel in de VIP Box. Charlene en Albert stemden hun donkerblauwe outfits op elkaar af. Zelfs zoonlief Jacques droeg een zelfde soort outfit als zijn ouders. Prinses Gabriella, de tweelingzus van Jacques was om een onbekende reden niet aanwezig bij het evenement.

Outfits

Charlene droeg een witte jeans, een blauw gestreept overhemd met daarover een donkerblauwe blazer. De zon scheen en dus werden de zonnebrillen uit de tas getoverd tijdens de wedstrijd tussen Casper Ruud uit Noorwegen en Stefanos Tsitsipas uit Griekenland. De zonnebril van Charlene is is van het merk Miu Miu.

NL Beeld / Abaca Press
NL Beeld / Abaca Press

De Griek trok uiteindelijk aan het langste eind en won de finale met 6-1 6-4. Aan Charlene en Albert de eer om de prijs uit te reiken aan de grote winnaar.

NL Beeld / Abaca Press

Charlene en co waren overigens niet de enige royals in de VIP Box. Ook Beatrice Borromeo, de vrouw van Pierre Casiraghi, de jongste zoon van prinses Caroline keek de wedstrijd. Zij zat links van Charlene. Rechts zat Melanie-Antoinette Costello de Massy, een nichtje van Albert.

Beatrice en Charlene | NL Beeld / Abaca Press

Prinses Alexandra van Hannover (de jongste dochter van prinses Caroline) nam ook een kijkje bij het evenement, samen met haar vriendje Ben-Sylvester. Wat een gezelligheid!

Royalty
  • Daily Mail
  • NL Beeld