Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene blaast iedereen omver in gewaagde outfit

Eerlijk is eerlijk, ook deze outfit weet de prinses weer te rocken.

Charlene outfit

Afgelopen weekend was het tijd voor de opening van restaurant Amazonico in de Monte-Carlo Société des Bains Mer. De crème de la crème was natuurlijk weer aanwezig tijdens deze grote opening, waardoor ook de Grimaldi's niet konden missen op deze spectaculaire avond. Ook prinses Charlene was present in een ietwat sexy outfit. Mon dieu!

Koninklijke opening

"About last night. (...) Prins Albert en prinses Charlene hebben het nieuwe Amazonico restaurant op het dakterras van Cafe de Paris ingehuldigd", luidde het op de Instagram-pagina van de Monegasken. "Bij deze gelegenheid onthulde het koninklijk paar de inauguratieplaat in aanwezigheid van S.A.S prinses Stephanie M., de heer Louis Ducruet, mevrouw Camille Gottlieb, mevrouw Melaine Antoinette de Massy, de heer Stephanie Valeri en de heer Ferret Sahenk, voorzitter van Dream Interntional."

Charlene gehuld in Akris

Maar de onthulling an sich was niet het meest spraakmakende moment tijdens deze feestelijke avond. Prinses Charlene verblufte menig aanschouwer namelijk met haar elegante, doch sexy-achtige outfit. Zo hulde ze zich in een prachtige metallic blouse van het merk Akris, gecombineerd met een leren broek en een bouclé blazer van datzelfde merk. En dat er voor bouclé is gekozen, is niet zo gek. Zo verovert de bouclé-trend al een tijdje de koninklijke modewereld. Van Charlene tot Kate, en van Kate tot Meghan, een royal closet is niets zonder een bouclé-item.

NL Beeld

Glitter jumpsuit

Dit is echter niet de eerste keer in maanden dat de prinses de media haalt met haar prachtige outfits. Zo blies ze iedereen omver tijdens het luxueuze Bal de la Rose in Monaco. Met een thema als 'disco' wist Charlene zich namelijk wel raad. Zo trok ze een fonkelende jumpsuit van Elie Saab uit de kast. De jumpsuit bestaat volledig uit glitterpailleten, is getailleerd en heeft een diep decolleté. Ze stylede haar outfit af met een clutch, ook van Elie Saab.

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld