Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene verbluft met glitterjumpsuit én nieuw kapsel tijdens Bal de la Rose 2024

De prinses verscheen voor het eerst sinds acht jaar op het evenement.

charlene

Night fever, night fever! Afgelopen zaterdag verscheen de crème de la crème tijdens het luxueuze Bal de la Rose in Monaco in hun mooiste glitteroutfits. Het thema was 'disco' en daar heeft ook prinses Charlene zich goed aan gehouden.

Aanwezigheid

Samen met haar man, prins Albert van Monaco, opende Charlene het grote jaarlijkse evenement dat tot één van de hoogtepunten behoort op de sociale kalender van de royals. De prinses was voor het eerst sinds acht jaar aanwezig. En hoewel haar aanwezigheid an sich al een spektakel was, trok ze helemaal alle aandacht naar zich toe doormiddel van haar fabuleuze look.

Het glitterthema 'disco' werd dit jaar door niemand minder dan prinses Caroline van Hannover gekozen. Prinses Charlene wist zich wel raad met de dresscode en trok een fonkelende jumpsuit van Elie Saab uit de kast. De jumpsuit bestaat volledig uit glitterpailleten, is getailleerd en heeft een diep decolleté. Ze stylede haar outfit af met een clutch, ook van Elie Saab.

Nieuwe coupe

De sprankelende outfit was echter niet het enige opvallende aan de prinses, want ook haar nieuwe coupe viel op. De afgelopen maanden heeft de royal al meerdere keren haar hairdo veranderd. Zo verruilde ze haar gebruikelijke platinablonde pixie voor een mini bob met pony, ook wel de 'Bixie-Bob' genoemd.

Bij een nieuw kapsel hoort natuurlijk ook een goede make-uplook. Ze droeg een glinsterende smokey eye en dramatische winged eyeliner. En óf Charlene zich aan de dresscode heeft gehouden!

Nog meer royals en glitter

De jumpsuit heeft heel wat weg van de onvergetelijke Goldfinger jurk van Jenny Packham, die prinses Kate droeg naar de James Bond No Time To Die filmpremière in september 2021.

Royals en glitter, het blijft een spektakel!

Royalty
  • HELLO! Magazine
  • NL Beeld