Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Anne moet nog meer dingen missen door verwondingen

Ze kan nog altijd niet aan het werk.

anne

Vorige maand kregen we heftig nieuws te horen vanuit Buckingham Palace. Het Britse hof meldde dat prinses Anne na een incident op haar landgoed in het ziekenhuis was beland. Inmiddels heeft Anne het ziekenhuis weer mogen verlaten, maar kan ze nog steeds niet aanwezig zijn bij publieke evenementen. Opnieuw heeft de The Princess Royal activiteiten moeten afzeggen...

Bezoekjes afzeggen

Buckingham Palace zei vorige week maandag in een verklaring dat Anne na een incident bij haar huis op het landgoed Catcombe Park in het ziekenhuis is beland. Het hof meldde toen dat de zus van Charles lichte verwondingen en een hersenschudding had opgelopen. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk, maar het medische team liet doorschemeren dat haar verwondingen aangebracht kunnen zijn door het hoofd of de benen van een paard.

De prinses mocht het ziekenhuis al vrij snel verlaten, maar moet het thuis nog wel rustig aan doen. Hierdoor werd haar agenda leeggemaakt en moest ze onder meer het staatsbezoek van Japan missen en haar bezoek aan Canada cancellen. En ook de komende tijd worden er weer publieke uitjes van Anne afgezegd.

Herstellende

In The Royal Diary, ofwel de agenda van de koninklijke familie, zijn opnieuw aanpassingen gemaakt. "De agenda op de website van @RoyalFamily is bijgewerkt om een afspraak van prinses Anne volgende week te verwijderen, omdat ze nog herstellende is van haar ongeluk vorige maand," meldde Gert's Royals in het weekend.

Het uitje van prinses Anne naar het NLV Pharos schip voor de westkust van Schotland in haar rol als beschermvrouw van de Northern Lighthouse Board op 15 en 16 juli, komt hiermee te vervallen. Wanneer Anne wel weer in het openbaar zal verschijnen, is nog niet duidelijk.

Haar dochter, Zara Tindall, is afgelopen weekend wel weer ten tonele verschenen. Zij werd zondag gefotografeerd toen ze met haar paard deelnam aan de Aston Le Walls International eventingwedstrijd. Laten we hopen dat haar moeder haar snel weer kan vergezellen langs de lijn!

Royalty
  • People, Hello! Magazine
  • NL Beeld