Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heftig: prinses Anne ligt in het ziekenhuis

De Princess Royal heeft een hersenschudding opgelopen. 

anne

Het was gisteren ongetwijfeld flink schrikken voor de Britse royals: prinses Anne is namelijk opgenomen in het ziekenhuis. Buckingham Palace meldt dat de Princess Royal tijdens een incident in haar huis 'lichte verwondingen en een hersenschudding' heeft opgelopen.

Verwondingen

Voor het weekend paradeerde Anne nog in opperbeste stemming rond bij de Royal Ascot, maar na zondagavond is de prinses er heel anders aan toe. Buckingham Palace zegt in een verklaring dat Anne na een incident in haar huis op het landgoed Catcombe Park in het ziekenhuis is beland. Volgens het hof heeft de zus van Charles lichte verwondingen en een hersenschudding.

Incident met een paard

Volgens Hello! Magazine was prinses Anne op haar landgoed aan het wandelen toen zich een incident voordeed. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk, maar het medische team laat doorschemeren dat haar verwondingen aangebracht kunnen zijn door het hoofd of de benen van een paard.

Spoedig herstel

Anne verblijft in het Southmead Hospital in de plaats Bristol. Gelukkig weet Buckingham Palace te melden dat het slechts om voorzorgsmaatregelen gaat. Het hof stelt dat de prinses naar verwachting 'snel en volledig' zal herstellen. Charles wordt nauw op de hoogte gehouden van haar situatie. The Royal Family wenst Anne veel beterschap en een spoedig herstel toe.

Geschrapt in de agenda

Zoals we weten heeft Anne normaliter een vrij volle agenda, en nu ze in het ziekenhuis ligt zal daarin natuurlijk het één en ander geschrapt moeten worden. Een woordvoerder van het paleis meldt dan ook dat de afspraken van de prinses van deze week uitgesteld worden. Dat betekent dat ze het Japanse staatsbezoek aan Buckingham Palace én een bezoek aan Canada aan zich voorbij moet laten gaan. Ongetwijfeld een flinke teleurstelling voor de hardwerkende royal, maar gezondheid gaat voor!

Royalty
  • Hello! Magazine, RTL Boulevard
  • NL Beeld