Ontmoet de Markles

Ontmoet de Markles

Meghan kennen we inmiddels heel aardig, maar hoe zit het eigenlijk met de rest van haar familie?

Dat er een aanzoek aan zit te komen, weet eigenlijk inmiddels iedereen wel zeker. Al helemaal nu prins Harry samen met zijn Meghan én haar moeder Doria gespot is bij de Invictus Games. Maar wat weten we eigenlijk, over de Markles?

Ontmoet de Markles

Moeder DoriaMeghans moeder is sociaal werker en yoga-instructrice. Ze scheidde toen Meghan nog maar zes was van Meghans vader. Moeder en dochter zijn volgens Meghan ontzettend close. Mooi wel dus dat zij de prins even grondig moest goedkeuren voor hij op een knie ging. Dat deed ze, pre-Invictus, al een keer in Londen.

Vader ThomasThomas Markle is geen onbekende in de entertainmentbizz: hij won ooit een Emmy voor zijn belichtingswerk bij de soap General Hospital, werkte achter de schermen bij de Academy Awards en werkte mee aan Married with Children. Hij ontmoette Harry al helemaal in het begin van zijn romance met Meghan.

 

Me and my dad #throwbackthursday

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

De halfbroer en –zusMeghan heeft een vijftien jaar oudere halfbroer die helaas voor haar wel erg graag met de pers praat. Hetzelfde geldt voor haar halfzus Samantha, een voormalig actrice die ook best op een beetje aandacht zit te wachten. Zij zou al druk schrijvende zijn aan een tell-all over Meghan getiteld The Diary of Princess Pushy’s Sister, en claimt dat Meghan altijd al graag met een prins wilde trouwen.

Ontmoet de Markles