Nu kopen: tickets voor paleis Noordeinde

Nu kopen: tickets voor paleis Noordeinde

Altijd al eens binnen willen kijken bij Máxima en Willem-Alexander? Het kan een klein beetje, tijdens de zomeropenstelling van zijn werkpaleis Noordeinde.

Ook dit jaar is Paleis Noordeinde (samen met zijn Koninklijke Stallen) weer open voor publiek, en wel op de vier zaterdagen vanaf 28 juli. De stallen (waar ook enkele auto's van Willem-Alexander te zien zullen zijn) zijn vanaf 1 augustus drie weken lang elke woensdag, donderdag en vrijdag te bewonderen.

Paleis Noordeinde is één van de drie paleizen die door de Staat ter beschikking zijn gesteld aan het Staatshoofd en fungeert als werkpaleis voor de Koning. Dagelijks is dit de werkomgeving voor de medewerkers van de Dienst Koninklijk Huis en worden er gasten uit binnen- en buitenland ontvangen.

Nu kopen: tickets voor paleis Noordeinde

Wil je ook graag naar Noordeinde, dan kun je er beter snel bij zijn: vorig jaar was de zomeropenstelling in no time uitverkocht, en er zijn beperkt tickets verkrijgbaar. De verkoop begint vandaag (donderdag) in de loop van de dag op deze website. De kaartjes kosten slechts zes euro per persoon, dus daar hoef je het zeker niet voor te laten.

Zin in een voorproefje? Hier zie je foto's van de openstelling van 2017.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in