Meghans ex doet boekje open

Meghans ex doet boekje open

De ex-man van Meghan Markle is vastberaden een slaatje te slaan uit hun huwelijk: hij gaat een ‘scheidingscomedyserie’ maken over een man die verlaten wordt voor een prins.

Meghan was van 2011 tot 2013 getrouwd met producent Trevor Engelson, die zich tot nog toe bewonderenswaardig stil hield over zijn ex en haar koninklijke lief. Tot nu dus, want hij heeft net voor veel geld een nieuwe serie verkocht aan televisiezender Fox.

Meghans ex doet boekje open

Echt fictief hoor. Echt.De ‘geheel fictieve’ serie gaat om een koppel met kinderen waarvan de vrouw na hun scheiding verliefd wordt op een Britse prins. Hartstikke fictief dus, want Meghan en Trevor hadden helemaal geen kinderen én waren al lang uit elkaar toen prins Harry in beeld kwam. Hmm. Gelukkig leek Meghan het nieuws afgelopen weekend van zich af te laten glijden.

Wat als je vrouw verliefd wordt op een prins?De serie, die in 2018 op televisie moet komen, werd verkocht met de volgende omschrijving: ‘Scheiden is moeilijk, de voogdij delen is nog moeilijker. Maar de voogdij delen met de Britse royal family, als je vrouw met een prins trouwt, dat is pas écht erg’.

Grote interesseZo is het in het echt dus niet gebeurd, maar dat weerhoudt Trevor er blijkbaar niet van om zijn slag te slaan. Volgens televisievakblad Deadline was er buitengewoon veel interesse in het serie-idee van de ex van Meghan.