Máxima straalt op Curaçao

Máxima straalt op Curaçao

Terwijl het in Nederland wel Curaçao lijkt, lijkt het op Curaçao wel... nou ja, Nederland. Maar mooi wel dat Máxima die grijze luchten (voor het gevoel en als we de foto's zo bekijken ook in het echt) kan verdrijven!

Ons koningspaar kwam gisteren (zondag) aan op het eiland om de Dia di Bandera bij te wonen op uitnodiging van de gouverneur van Curaçao, Lucille Andrea George-Wout. Toen al werd duidelijk dat Máxima van plan was om haar stralende zomerse zelf te zijn, wat het weer dan ook mocht brengen.

Máxima straalt op Curaçao
Máxima straalt op Curaçao

Ook op de grote dag zelf stelde ze niet teleur, bleek wel toen ons koningspaar op de vroege ochtend hun hotel verlieten voor een drukke dag in Antilliaanse sferen. Dit keer koos de koningin voor een lichtblauwe zomerlook: duidelijk binnen de dresscode, maar net even anders. Wij worden er vrolijk van, net als van de prachtige foto's van de koning en koningin op het eiland. Alleen dat weer hè. Doe ons vandaag maar gewoon het vasteland.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in