Máxima slaat aan het vloggen

Máxima slaat aan het vloggen

Koningin Máxima ging vanochtend (donderdag) op bezoek bij een MBO-school in Utrecht om daar meer te weten te komen over de impact van de pandemie op het onderwijs, stages en natuurlijk ook studenten en docenten.

Ruim 500.000 MBO-studenten kunnen momenteel maar beperkt naar school en volgen lessen online. Het praktijkonderwijs ziet er ook heel anders uit dan normaal. En dat is natuurlijk nogal wat, in je studententijd.

Máxima slaat aan het vloggen

Eén lucky student mocht ook een vlog maken over/met Majesteit, en dat is natuurlijk een hele eer. Zeker als je ook nog eens helemaal gekleed bent voor de gelegenheid (HM steekt er wat lafjes bij af, to be honest).

Máxima slaat aan het vloggen

Majesteit deed even mee aan een online les, sprak met bestuurders, docenten en studenten van de school en woonde een praktijkles ICT bij. Ook zat ze bij een rondetafelgesprek dat direct een stageopdracht was voor studenten van de opleiding Podium- en studiotechniek. Je zal voor je eerste job maar gelijk HM mogen belichten.

Máxima slaat aan het vloggen

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in