Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld

Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld

Het is vandaag (woensdag) 34 graden in Mumbai. Geen wonder dat koningin Máxima halverwege de dag even een outfitwissel deed. Haar 'blauwtjes' in beeld.

Ons koningspaar vloog gisteravond van New Delhi naar Mumbai om hun staatsbezoek voort te zetten. En heeft vandaag weer een druk programma.

De paden op

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima begonnen hun dag met een bezoek aan de organisatie Tiny Miracles, die gemeenschappen in arme buurten van Mumbai probeert te helpen uit de armoede te komen en zelfvoorzienend te worden.

Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld
Máxima's warmtewissel: Mumbai in beeld

In de middag gingen ze langs bij een discussiemoment met toonaangevende Indiase bedrijven en investeerders over investeringen in Nederland. Ook het Indo-Dutch Port Forum (een samenwerking tussen Nederlandse en Indiase havens) kreeg hoog bezoek.

Ziedaar, een verse look!

Op naar Rembrandt

De middag werd afgesloten met de opening van een Rembrandt-tentoonstelling in het prachtige Chhatrapati Shivaji Museum.

De avond besteden de koning en koningin met een Ontvangst Nederlandse Gemeenschap en een kort bezoek aan de Gateway of India, speciaal voor de gelegenheid uitgelicht met een Nederlands tafereel.

Beeld: ANP/BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in