Máxima's avondlook: de Nederlandse leeuwin

Máxima's avondlook: de Nederlandse leeuwin

Dat zijn nog eens manen.

Gisteravond voor het staatsbanket koos Máxima voor rood fluweel van Griekse makelij. Vandaag, voor de contraprestatie, draagt ze wéér rood. En voor de tweede keer vandaag een outfit van Claes Iversen die ze al in haar kast had hangen.

Maar hoe prachtig de va-va-voom Claes ook is, het zijn voor ons de Majesteitelijke lokken die nóg meer in het oog springen. Het is allemaal héél erg Nederlandse leeuwin op sleek. Lovely.

Het rood was zelfs in de make-up doorgevoerd.

Máxima's avondlook: de Nederlandse leeuwin

De Oranjes sluiten de tweede dag van hun staatsbezoek af met een voorstelling van het Nederlands Danstheater in de concertzaal Megaron Mousikis. Een bedankje richting president Sakellaropoulou en haar echtgenoot voor de gastvrijheid van de afgelopen dagen.

Na afloop van het concert nemen Willem-Alexander en Máxima afscheid van de Sakellaropoulous. Morgen sluiten ze hun staatsbezoek af met een bezoek aan Thessaloniki, de op één na grootste stad van Griekenland. 

Máxima's avondlook: de Nederlandse leeuwin

Dat ligt zo'n 600 kilometer noordelijker dan Athene, dus stappen de Oranjes morgenochtend vroeg op het vliegtuig. Alles over hun dag in Thessaloniki lees je natuurlijk hier op Nouveau.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in