Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Late in life babygeluk voor prins Gustav en prinses Carina!

Na jaren vol tegenslag schijnt de zon in Kasteel Berleburg, dankzij late in life babygeluk voor prins Gustav en prinses Carina!

gustav carina berleburg frederik mary denemarken 2022

Wat leuk, er wordt een babykamer ingericht in Kasteel Berleburg.

Prins Gustav van Sayn-Wittgenstein-Berleburg (54) en zijn vrouw prinses Carina (54) zijn al jaren samen en hebben al heel veel narigheid achter de rug. Rechtszaken, een hardvochtige nazi-opa en een afschuwelijk testament, op de buit beluste neven – het is niet niks.

PPE Agency

In 2022 besloot de rechter dat Gustav, zoon van prinses Benedikte van Denemarken, in zijn recht stond en niet lang daarna is het stel getrouwd.   

Met dank aan een draagmoeder

En nu is er meer leuk nieuws: Gustav en Carina verwachten via een draagmoeder een baby. "We zijn erg blij en diep dankbaar voor deze kans en bedanken iedereen die heeft geholpen bij het vinden van een wettelijke weg om dit te realiseren," laat het stel weten. Hoe het precies zit (Duitsland heeft een zeer strenge embryowet) zal later duidelijk worden. Belangrijkste is dat het kindje zeer gewenst is. 

Mooie bekroning

Enter een hoop opwinding over de stamboom en de opvolging onder de adel, die goed beschouwd een storm in een glas water is: het kind kan het landgoed en vermogen erven, maar vermoedelijk niet de titel. En aangezien Duitsland een republiek is, is die titel ook maar voor de lol en voor de eer. Het is ze overduidelijk te doen om het gezinsgeluk dat er voor hen eerder niet in zat en het is ze van harte gegund. De baby wordt 'in de vroege zomer' verwacht.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • PPE Agency