Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

'Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn'

Gordon

Het liefdesleven van Gordon gaat niet per se van een leien dakje. Toch is dat voor de zanger geen reden om een eventuele kinderwens in de weg te laten staan. In gesprek met Libelle vertelt hij erover.

Voorzichtige kinderwens

Gordon heeft in het verleden meerdere keren laten vallen dat hij geen kinderen wil. Toch komt de zanger dat nu op terug. "Ik grapte altijd dat ik gek ben op kinderen, vooral op foto's. Maar ik merk dat mijn gevoel verandert", vertelt hij in het magazine. Omdat hij de laatste tijd naar eigen zeggen rustiger is geworden, sluit hij een kleine niet uit. "Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn."

Hoewel een concreet plan om dit werkelijkheid te laten worden nog in de kinderschoenen staat, heeft hij wel degelijk nagedacht over hoe dit zou kunnen lukken. "Een vriendin in Dubai heeft me onlangs gevraagd of ik mijn zaad niet zou willen invriezen. Om eventueel met haar een kind te krijgen, als ze niet een partner zou vinden." Goor sluit dat idee dus niet uit. "Ik denk er nog over na", zo vertelt hij.

Geen geluk in de liefde

Gordon heeft op z'n zachtst gezegd een roerige tijd achter de rug op liefdesgebied. Zo liep het voorgenomen huwelijk met zijn ex-verloofde Gavin Rozario vorig jaar op dramatische wijze op de klippen.

En het 'ongeluk' blijft hem maar achtervolgen, zo werd vorige week duidelijk uit een interview in de NPO1-productie Mischa!, de podcast van Mischa Blok. Hierin vertelde hij dat zijn meest recente scharrel is overleden.

"Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn date, waar ik zeven maanden mee was, is overleden", vertelde Gordon tegen Mischa. "Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt en die zijn eigen geld heeft, en dan gaat-ie dood. Dat is spijkerhard."

De zanger vertelde niet precies om wie het gaat, maar blijkbaar waren de twee dus al lange tijd met elkaar aan het afspreken.

Celebs
  • RTL Boulevard, Libelle, Panorama
  • NL Beeld