Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jordaans babynieuws! Prins Hussein en prinses Rajwa kondigen zwangerschap aan

Hoera!

jordanië

Heugelijk nieuws uit Jordanië want prins Hussein en prinses Rajwa worden binnenkort ouders. De twee aanstaande ouders hebben het nieuws vanmiddag in een statement naar buiten gebracht.

Aankondiging

Afgelopen zomer stapten kroonprins Hussein en Rajwa – onder toeziend oog van menig royal gast – in het huwelijksbootje. De twee hebben hun liefde nu bekroond met een baby, want Rajwa is in verwachting! Het Hasjemitische Hof heeft vanmiddag een statement naar buiten gebracht om het leuke nieuws te vermelden. "Het Koninklijke Hasjemitische Hof is verheugd aan te kondigen dat Hunne Koninklijke Hoogheden Kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en Prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste baby verwachten."

Vervolgens klinken er felicitaties en wenst het hof Rajwa een goede gezondheid bij de verwelkoming van hun baby.

Bruiloft

De blijde verwachting van prins Hussein en prinses Rajwa is de cherry on top op hun huwelijk, dat zich vorig jaar met de nodige pracht en praal voltrok. Met een kleine, intieme ceremonie en een daarop volgend knalfeest te midden van een overduidelijk dolverliefd koppel.

Prinses Rajwa zelf zag er op haar grote dag adembenemend uit in gedrapeerde satijnen jurk van Elie Saab. De verliefde blikken die er tussen haar en prins Hussein werden uitgewisseld maakten de dag meer dan compleet. Dat het met die liefde wel goed zit, blijkt nu opnieuw!

De bruiloft in 2023 | NL Beeld

Tijdens de bruiloft in 2023 waren zo'n 150 koninklijke gasten aanwezig, waaronder koning Willem-Alexander, koningin Máxima en kroonprinses Amalia. Zij kregen zelfs een indrukwekkend plekje op de voorste rang – pal naast de ouders van de bruid!

De Oranjes op de bruiloft | NL Beeld

Deze zomer krijgen we er een Jordaans prinsje of prinsesje bij. Van harte gefeliciteerd, Rajwa en Hussein!

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld / Newspix