Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wauw: koningin Letizia straalt in prachtig indigoblauw pak

Ook dit keer stelt de Spaanse koningin ons niet teleur met haar looks.

koningin letizia pak

Koningin Letizia liet zich weer van haar beste kant zien tijdens de première van de documentaire Science By Women Of Africa in Madrid, vorige week. Zo droeg ze een prachtig indigoblauw pak van het modemerk El Corte Inglés. Wij zijn fan!

Elegante, doch sexy look

Van prachtige jurken, tot elegante pakken: koningin Letizia weet altijd hoe ze zich moet kleden om indruk te maken. Zo ook vorige week weer, toen ze haar opwachting maakte tijdens de première van de documentaire Science By Women Of Africa. Gehuld in een prachtig pak van het modemerk El Corte Inglés maakte de Spaanse koningin haar entree in Madrid.

En Leti kennende, weet ze ook precies hoe ze haar pak nog een beetje op moet spicen voor die elegante, doch sexy look. Middels een witte top met kanten randje maakte ze haar outfit namelijk helemaal af. Oh ja, en natuurlijk met de crossbody bag van Caroline Herrera en de witte sneakers van het merk Vivobarefoot niet te vergeten – we houden van een koningin die comfort boven alles zet!

NL Beeld / Action Press

Er gingen echter geruchten rond dat Letizia wegens een voetprobleem wat vaker op sneakers wordt gespot. Zo meldde de Spaanse krant El Mundo al eerder dat de koningin wellicht zou kampen met metatarsalgie (pijn in de bal van de voet) in beide voeten – laten we in ieder geval hopen van niet!

Entourage

De koningin was echter niet op een solotrip. Zo werd ze vergezeld door de minister van Inclusie, Sociale Zekerheid en Migratie, Elma Saiz, de directeur van de Stichting Vrouwen voor Afrika, Teresa Langle de Paz en de voorzitter van Stichting Vrouwen voor Afrika, María Teresa Fernández de la Vega.

NL Beeld / Goff photos

Letizia was te gast bij de première van Science By Women Of Africa, een documentaire over de ervaringen van Afrikaanse wetenschappers die het programma 'Science by Women' hebben doorlopen. In deze documentaire worden er cruciale kwesties besproken, zoals de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Ook benadrukken ze de problemen met de betrekking tot de toegang tot de wetenschappelijke industrie en het gebrek aan adequate technische middelen om hun onderzoekswerk uit te voeren.

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld