Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene laat zich weer van haar modieuze kant zien in roze geruit pak

Wat een plaatje!

Charlene

De garderobe van Charlene is er ongetwijfeld een waar menig fashionliefhebber van droomt. De prinses van Monaco verschijnt regelmatig in de meest modieuze couture outfits en dat was gisteren absoluut niet anders. Gehuld in een lichtroze ruitjespak was het all eyes on her.

Bezoek aan de president

Prins Albert, prinses Charlene en hun tweeling Jacques en Gabriella waren op bezoek in Parijs voor een officiële ceremonie. Albert kreeg hierbij een lintje van de Franse president Emmanuel Macron. Hij is nu Commandeur du Mérite agricole, voor zijn diensten voor de landbouw. Tevens was het bezoek met een primeur voor de tweeling, want zij stonden voor het eerst oog in oog met de Franse president. Op de foto zien we Hunne Doorluchtige Hoogheden met hun kroost poseren naast president Macron bij het Palais d l’Élysée.

Outfit

Zo'n speciale ontmoeting vergt natuurlijk een speciale outfit. De tweeling droeg een outfit van Dolce & Gabbana, terwijl moeder Charlene voor de gelegenheid een lichtroze pak uit de kast had getrokken. Recyclen zoals Máxima dat doet? Daar doet Charlene nauwelijks aan. Haar lichtroze pak – van een nog onbekend merk – oogt bijna grijzig aan. De ruit daarentegen laat het pak dan weer opvallen.

Uitreiking

"Op dinsdag 14 mei werd in het Palais de l'Élysée, S.A.S. Prins Albert II de insignes van Commandeur du Verdienste agricole overhandigd door de president van de Franse Republiek, de heer Emmanuel Macron."

"Deze uitreiking van de onderscheiding vond plaats in aanwezigheid van S.A.S. Prinses Charlène, S.A.R. de Prinses van Hannover, Kroonprins Jacques, Prinses Gabriella en verschillende Monegaskische en Franse persoonlijkheden", valt te lezen in het bijschrift.

Uit de reacties kunnen we vooral opmaken dat men fan is van de outfit van Charlene. "De prinses ziet er beeldig uit" en "Mooie prinses Charlène! Het pak staat haar perfect", wordt er gereageerd. Wij zijn benieuwd naar wat Charlene de volgende keer weer uit de kast tovert!

Royalty
  • Libelle
  • NL Beeld, Instagram @palaisprincierdemonaco