Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia recyclet fleurige lente-outfit

Mooi roze is niet lelijk!

letizia

Pasen is pas net achter de rug, maar koningin Letizia blijft nog even in het pastel-lente thema. De koningin verscheen woensdag namelijk in een prachtige roze lentejapon bij een evenement.

Vrolijke jurk

Koningin Letizia en koning Felipe hebben afgelopen woensdag in Cádiz de Gouden Medailles voor de Verdienste in Schone Kunsten 2022 uitgereikt. De medailles zijn een erkenning voor mensen en entiteiten die zich op een voortreffelijke manier hebben onderscheiden op het gebied van artistieke creatie of die een rol hebben gespeeld in de promotie van kunst en het behoud van het nationale artistieke erfgoed.

Koning Felipe droeg tijdens dit evenement een grijs krijtstreeppak met een roze stropdas, perfect afgestemd op de kledingkeuze van zijn vrouw. Letizia verscheen namelijk in een prachtige, fleurige, roze jurk. De look maakte ze af met een crèmekleurige tas, chique parel oorbellen en een paar hakken à la Barbie, namelijk in een dieproze kleur

NL Beeld

Eerder gedragen

Het is overigens niet de eerste keer dat we Letizia in deze jurk zien. De royal droeg namelijk vorig jaar april dezelfde jurk tijdens een lunch ter ere van de Miguel de Cervantes Literatuurprijs. Wij begrijpen het helemaal, het is zonde om deze prachtige jurk maar één keer te dragen.

NL Beeld / Goff photos

Je zou denken dat er een behoorlijk prijskaartje hangt aan deze prachtige lentejapon, maar gelukkig valt dat mee. De stijlvolle jurk is van het Spaanse merk Lady Pipa in de kleur Terazzo Rose. Hij is online te koop voor € 110 en dat valt ons nog hartstikke mee. Zonde om niet te halen, toch?

Royalty
  • Hello! Magazine, Beau Monde
  • NL Beeld