Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even lekker shoppen: deze gloednieuwe producten vielen bij ons in de smaak

Shoppen maar!

shoppen

Nouveau verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en cultuur tot fashion, beauty en lifestyle; deze nieuwe producten wil je niet missen.

Sportmerk STRONGER lanceert comfortabele en stylish bikinicollectie

In de nieuwste zwemkledingcollectie van STRONGER komen gedurfde kleuren en iconische esthetiek uit de jaren 90 harmonieus samen. De nieuwe collectie weerspiegelt het energieke gevoel van de nineties door middel van hoog uitgesneden silhouetten en sportieve details. Dit resulteert in een nostalgische, maar moderne look die perfect is voor de zomer van 2024.

De nieuwe badmodecollectie van STRONGER is te bekijken op www.stronger.se.

Romy Boomsma ontwerpt een limited edition keramieken vaas voor Bloomon

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket. De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf nu in een beperkte oplage te koop.

Treat yourself met een nieuwe tas van Ay Studios

AY Studios, voorheen bekend als James Ay, onthult met trots een gloednieuwe collectie tassen. Deze tassen zijn niet alleen bedoeld voor avonturiers, maar ook voor milieubewuste reizigers die streven naar een duurzame toekomst. Met een gedurfde toewijding aan duurzaam ondernemen presenteert AY Studios een revolutionaire collectie tassen gemaakt van gerecycled nylon. Deze innovatieve aanpak illustreert hun voortdurende streven naar duurzaamheid en bewustzijn.

Kunstzinnig cadeau voor Moederdag

Heb jij een moeder die van kunst, natuur en van sieraden houdt? Dan hebben wij het perfecte Moederdagcadeau voor je. Het Van Gogh Museum heeft een collectie unieke sieraden voor een klein of een wat groter budget. Regelmatig werkt het Van Gogh Museum samen met verschillende designers voor de collecties van de (online) museumwinkel. Zo ontwierpen de Nederlandse sieradenontwerpers Ellen Beekmans en Miccy's collecties geïnspireerd op werken van Vincent van Gogh. Perfect voor Moederdag, of daarna natuurlijk. Wij selecteerde een aantal pronkstukken uit beiden collecties. Gewoon te bestellen online in de webshop van het museum. Met je aankoop steun je ook nog eens het Van Gogh Museum.

Regelmatig lees je op Nouveau de de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en andere lanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Mode & Beauty
  • Adobe Stock